Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credință și nu se va da pe față omul nelegiuirii, fiul pierzării, Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu. [...]

Uniți prin rugăciunea Rozariului

Uniți prin rugăciunea Rozariului
17 Octombrie
2021

Uniți prin rugăciunea Rozariului

In ziua de 18 octombrie 1.000.000 de copii întreaga lume sunt chemați să se roagă Rozariul, “de mână cu Maica Sfântă, sub protecția Sfântului Iosif, patronul Bisericii Universului”. Ei se roagă pentru pace şi unitate, pentru salvarea lumii din pericolele în care se află.

Și copii din București, de la Liceul Greco-Catolic „Timotei Cipariu” şi de la Centrul pentru copii în dificultate „Casa Familie”,  se unesc cu bucurie în rugăciunea Sfântului Rozariului şi în consfințirea la Inima Neprihănită.

Fundația pontificală Kirche in Not („Biserica în nevoie”) organizează inițiativa de rugăciune „Un milion de copii se roagă Rozariul” și îi invită pe toți părinții, profesorii și educatorii ca, în ziua de 18 octombrie, să se roage Rozariul împreună cu copiii pentru unitate și pace în lume. În 2005, în Venezuela, câțiva adulți au propus această inițiativă de rugăciune, având încredere în cuvintele Sfântului Padre Pio: „Dacă un milion de copii se roagă Rozariul, lumea se va schimba”. Anul acesta nu vor fi doar un milion, ci milioane de copii din toată lumea care se vor uni într-o zi de octombrie, luna închinată rugăciunii Rozariului, ca să facă să aducă o rază de speranța plină de pace și unitate pe pământul.