Prima Sfântă Împărtăşanie în parohia Fericita Tereza de Calcutta

Prima Sfântă Împărtăşanie în parohia Fericita Tereza de Calcutta
14 Septembrie
2014

Prima Sfântă Împărtăşanie în parohia Fericita Tereza de Calcutta

Viața fiecărei comunități este alcătuită din momente speciale care îi definesc identitatea, care o ajută să evolueze și să se întărească în credință și care îi redau speranța atunci când totul pare pierdut. Pentru cei mai mari aceste momente pot reprezenta o frumoasă călătorie printre amintiri, iar pentru cei mai mici aceste momente devin adevarate puncte de reper în viață. Un astfel de reper este cu siguranță momentul sacru al primei întâlniri cu Isus în Sfânta Taină a Euharistiei.

Așadar, într-o frumoasă duminică de 14 septembrie, în sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci, parohia Fericita Tereza de Calcutta a fost binecuvântată cu un moment deosebit, Prima Sfântă Împărtășanie pentru un foarte tânăr reprezentant al parohiei.

Îmbrăcat frumos și cu un zâmbet larg așezat pe chip, Radu l-a primit pentru prima dată în viața lui pe Isus în Sfânta Euharistie.

Alături de el au trăit emoția și bucuria acestui eveniment părinții, bunicii și străbunica, rudele și întreaga comunitate parohială păstorită de pr. Gheorghe Cristescu.

Galerie imagini
Parohia Fericita Tereza de Calcutta