Foaia de Paște 2020 – Continuitatea ca speranță

Foaia de Paște 2020 – Continuitatea ca speranță
22 Aprilie
2020

Foaia de Paște 2020 – Continuitatea ca speranță

Un semn vizibil al continuității, Foaia de Paște a acestui an, deși nu poate ajunge într-o formulă tipărită, ajunge la cititorii care pot constata că și în timp de încercare merită să-ți faci datoria pentru a nu uita de semenii tăi.

Compusă din patru pagini, acest număr al Foii conține salutul PS Mihai, apoi editorialul, un gând al părintelui Marius Taloș SJ și câteva crochiuri spirituale ale părintelui Victor Ostropel de la Râmnicul Vâlcea.

Foaia exprimă de fiecare dată celebrarea credinciosului convins de bucuria spiritului comunitar al credinței. Nefiind o revistă de știri și neavând pretenții formale de comunicare, publicarea sa comunică cititorilor reperele timpului liturgic pe care Biserica Greco-catolică îl pune la dispoziție în Anul mântuirii. Deși izolați în casă, îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate clipele petrecute împreună în acest timp: pe pagina episcopiei, pe facebook și în locurile on-line prietene care ne-au permis să nu uităm că acolo unde doi sau trei sunt adunați în numele lui Isus, nu poate să nu fie și bucuria comuniunii.

Hristos a înviat!

Redacția