Amănunte din „Regatul de gheață”…

Amănunte din „Regatul de gheață”…
10 Ianuarie
2017

Amănunte din „Regatul de gheață”…

Viscolul și gerul nu i-au speriat! Cei mai curajoși dintre lupișorii și puii de lup din București au dezlegat codul portocaliu și au cucerit „Regatul de gheață” din Munții Bucegi, de la cabana Himalaya (Râșnov) între 6-8 ianuarie 2017.
Au reușit această izbândă Lupii Albi – Mara, Irina, Doina și Mara mică – , Lupii Negri – adică Sara, Andra, Maria și Ruxi – și Lupii Gri – Mihnea, Luca, Andrei E. și Andrei M. 🙂

Au participat la o operațiune de salvare pe timp de noapte, au făcut puțină călărie,puțin tir, o cățărare, o drumeție, au eliberat-o pe Ana care i-a dus la sora ei – Elsa – să o înduplece să îndulcească gerul și i-au identificat cu succes pe cei trei „trădători” care luaseră chip de Olaf.

Mihea a primit cravată „de București”, Andrei M., Andrei E. și Mara cea mică au fost primiți ca novici în Ceată și de-acum sunt și ei, după cum spune Parola Junglei, „de același sânge”.

Lupișori curajoși în „Regatul de gheață”

Vremea rea și nepriceperea l-au privat însă pe bătrânul cronicar Baloo de cele mai bune fotografii, aici găsiți doar o selecție din ce a mai putut salva, rebegit de frig. Știe însă cronicarul că Akela – Alexia – a bătut cale lungă taman de la Mărăcineni, de lângă Pitești, unde era în tabăra de cercetașe, pentru a veni și a-și susține Ceata, ajutată fiind de Bagheera – Emanuel -, Rakșa – Cristiana, cea mereu atentă la puii de lup și lupișori -, Cil – Kitty-Cristiana, o nouă inimoasă cercetașă care va veni la „Veverițe”, și Kaa – Mircea, cercetașul nostru devotat de la „Vulturi”.

Se cuvine să mulțumim părinților pentru sprijin și încredere și cabanierului Vasile și personalului de la Himalaya pentru găzduire și instruire.