Faptul de a se crede superiori celorlalți i-a condus pe mai marii Legii la pierderea harului de a-l recunoaște pe Mesia. Prezumția de a fi în posesia Adevărului i-a făcut să creadă că vanitatea ar putea fi o virtute, astfel că refuzul lor de a se deschide lui Isus a deschis ușa mântuirii tuturor neamurilor. Uneori cădem și noi în ispita de a ne crede mai buni decât ceilalți. Dacă prin har nu suntem ca cei răi, deși avem același aluat al slăbiciunii, trebuie să știm că, asemănându-ne lui Isus, ne abținem de la judecată și nu răspundem răului cu rău. Trăind și oferind iertarea, compasiunea, viața omului credincios ține, într-adevăr, de cuvânt și merge pe încrederea în Dumnezeu. [...]

Episcopia Greco-Catolică „Sfântul Vasile cel Mare” de București Înscrieri pentru Sfânta Liturghie cu Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif

Înscrieri pentru Sfânta Liturghie cu Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif
31 Martie
2019

Înscrieri pentru Sfânta Liturghie cu Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif

DETALII DESPRE ÎNSCRIERI ȘI ORGANIZARE

PENTRU SFÂNTA LITURGHIE CU PAPA FRANCISC LA CATEDRALA SFÂNTUL IOSIF

Iubiți credincioși,

Cu mare bucurie vă anunțăm că s-au deschis înscrierile pentru pelerinajul organizat de Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti şi Eparhia noastră cu ocazia vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc în România și a celebrării Sfintei Liturghii pe care o va prezida în Catedrala Sfântul Iosif, în după-amiaza zilei de 31 mai 2019.

Pentru a putea participa la pelerinaj, este absolut necesar să vă înscrieți online pe site-ul de internet:

inscrieri.papalabucuresti.ro.

Regăsiți adresa de înscriere și pe afișele din biserică. Sistemul online este foarte ușor de utilizat; înscrierea durează doar câteva minute. Vi se vor cere datele dvs. personale.

Atenție! Înscrierile sunt individuale, inclusiv pentru copiii de orice vârstă.

Vă puteți înscrie ca pelerin sau ca voluntar; găsiți detalii despre înscrierea în programul voluntar tot pe site.

Înscrierile se închid pe data de 30 aprilie 2019

Persoanele care nu au acces la sistemul online sau întâmpină dificultăți cu înscrierea sunt invitate să contacteze parohia sau Centrul de înscrieri ai Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti, situat lângă Librăria Sf. Iosif.