Cardinalul Sandri, prefectul Congregației pentru Bisericile Orientale de la Vatican, va face o vizită în România între 28 septembrie și 1 octombrie. La București, cardinalul se va afla vineri, 29 septembrie. Prefectul Congregației va face binecuvântarea noului sediu al Episcopiei noastre, local primit din partea Statului prin Secretariatul de Stat pentru Culte, după înființarea Eparhiei cu sediul în capitală. [...]

Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Sfinte

Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Sfinte
11 Mai
2017

Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Sfinte

13-14 mai 2017

La Catedrala „Sfântul Vasile cel Mare”
Vineri, 12 mai 2017 se va oferi Rozarul de la orele 18,00 la intențiile Maicii Preacurate pentru lume și Biserică

Sâmbătă, 13 mai 2017, la orele 18, 45 – după Vecernie.
și
Duminică, 14 mai 2017, la sfârșitul Liturghiei, se va reînnoi Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Preacurate.

Suntem invitați cu toții, pe cuprinsul Eparhiei, alături de episcop și preoți, să reînnoim Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Preacurate.

Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Sfinte Consacrarea la Inima Neprihănită a Maicii Sfinte

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, prin zămislirea Inimii tale neprihănite, prin suferințele și patimile de pe Cruce ale lui Isus, venim cu adâncă smerenie și mare încredere să ne consfințim Inimii tale Neprihănite, așezând, în locul păcatelor noastre și ale lumii, Inima ta de Mamă iubitoare.

Dorim cu gând drept și nemincinos ca Isus să izbândească prin Inima ta. Răul, minciuna și păcatul să se nimicească, iar iubirea, adevărul și credința să strălucească. Inimă Neprihănită, milostivă și iubitoare, te așezăm în locul păcatelor noastre, să fii în veci iubită și triumfătoare! Amin.

Inimă Neprihănită a Mariei ne refugiem întru Tine!